BabaganUs

logo

Didegake ing 2014, Orange Family Technology (Tianjin) Co., Ltd wis melu banget ing manajemen kesehatan penyakit kronis lan obat-obatan pencegahan lan duwe merek luar negeri kita - MEDORANGER.Perusahaan nyedhiyakake layanan adhedhasar data gedhe kesehatan lan "piranti medis portabel + platform awan remot", nyadari hubungan online lan offline, ndhukung skenario solusi industri kanthi teknologi medis portabel lan pungkasane mbentuk layanan loop tertutup ekologis manajemen kesehatan medis digital. .Kulawarga Oranye duwe komitmen kanggo promosi kulawarga lan popularisasi manajemen kesehatan penyakit kronis, wis entuk luwih saka 60 hak cipta lan paten piranti lunak lan dadi perusahaan teknologi tinggi ing Tianjin lan China.

  • babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Pakar Diagnosis lan Perawatan Digital saka Peralatan Medis Portable ing Sisih Sampeyan

Mbantu Wong Ambegan, Turu & Rasa Luwih Apik!