Babagan Kita

logo

Didhisiki ing 2014, Orange Family Technology (Tianjin) Co., Ltd melu banget ing manajemen kesehatan penyakit kronis lan obat-obatan pencegahan lan duwe merek luar negeri — MEDORANGER. Perusahaan nyedhiyakake layanan adhedhasar data gedhe kesehatan lan "piranti medis portabel + platform cloud remot", nyadari hubungan online lan offline, ndhukung skenario solusi industri kanthi teknologi medis portebel lan pungkasane mbentuk layanan loop tertutup ekologis manajemen kesehatan digital . Kulawarga Oranye komitmen kanggo promosi kulawarga lan popularisasi manajemen kesehatan penyakit kronis, entuk luwih saka 60 hak cipta lan paten piranti lunak lan dadi perusahaan teknologi tinggi ing Tianjin lan China.

  • about-us
about-us

Diagnosis Digital lan Ahli Perawatan Peralatan Medis Portable ing Sisih Sampeyan

Ngewangi Wong Napas, Turu & Raos Luwih Apik!